יול
23
2016

מדריך: איך למחוק חשבון סנאפצ'ט

שאלה שנשאלת לאחרונה הרבה באתר היא "איך מוחקים חשבון סנאפצ'ט". יכול להיות שהאפליקצייה נמאסה עליכם, אתם רוצים להפסיק לשתף כל פרט בחיים שלכם, או שסתם בא לכם לפתוח חשבון חדש ונקי במקום.

החלטתי לכתוב מדריך קצר על התהליך המאוד פשוט – שמסתכם בארבעה שלבים.

מחיקת חשבון סנאפצ׳ט

  1. הכנסו אל עמוד מחיקת החשבון בדפדפן שלכם – אפשר דרך הסמארטפון וגם דרך המחשב האישי.
  2. התחברו לחשבון הסנאפצ׳ט שלכם.
  3. הקלידו את סיסמתכם בשנית.
  4. לחצו על “Continue”.

לאחר שתסיימו את המדריך חשבונכם "ינוטרל" ל-30 ימים, במהלכם תוכלו להתחרט, להתחבר מחדש לחשבון ולהמשיך להשתמש בו. לאחר שעברו 30 הימים אין דרך חזרה – חשבונכם יימחק לעד, כך שאל תבצעו את התהליך אלא אם אתם בטוחים שאינכם מעוניינים להשתמש בחשבון הסנאפצ'ט שלכם יותר. בהצלחה!

7 תגובות + הוסף תגובה

  • שלום, תודה על המדריך. האם יש אפשרות להתחרט בשלושים ימים ואז לעשות את הפעולה הזאת שוב? ושאלה שמאוד אשמח לקבל עליה תשובה וכמה שיותר מהר זה, האם אצטרך למחוק את החשבון בשלושים ימים האלו? או אחרי? או שזה נמחק אוטומטית?

    • כן, במהלך שלושים הימים שלאחר המחיקה ניתן להתחרט, להתחבר לחשבון וכך תבוטל מחיקתו.
      אם לא תתחברי לחשבון במהלך שלושים הימים הוא יימחק באופן אוטומטי.

  • אם מחקתי את הסנאפצאט מישהו עדיין יכול לחפש באיזושהיא דרך את החשבון שלי ולראות את כל התמונות ששמרתי בסטורי?

    • לא, החשבון יימחק ומשתמשים אחרים לא יוכלו למצוא אותו.

  • אם מחקתי את האפליקציה לפני כמה חודשים ואני לא זוכרת את היוזר שלי ואת הסיסמא איך אני יכולה למחוק את זה בכדי שלא יחפשו אותי באיזושהיא דרך?

    • האם ניסית לשחזר סיסמה לחשבון הסנאפצ׳ט שלך?

  • מחקתי את המשתמש השני כי לא נתן לי לחזור למשתמש הראשון בגלל שזה מאותו מספר
    עכשיו מחקתי את המשתמש השני כדי להתחבר לראשון וזה לא נתן , זה אומר שהמספר עדין בשימוש
    רק לאחר 30 יום אני יוכל לפתוח חשבון חדש מאותו מספר ?

השאר תגובה